sobota 13. září 2008

Třetí týden školy za náma

Tak skola uz se rozjela na plne obratky. Dokonce i Vujo uz zacal neco delat do skoly :) Konecne nam asi po 14ti dnech prisla knizka z amazonu, ktera mela dorazit do 4 dnu... Takze muzeme delat ukoly do dalsiho predmetu.

Co se me tyce tak v HCI (Human Computer Interaction), tak valime kvizy stale kazdou hodinu. Zajimave to bylo ve stredu, kdy jsme psali jeden kviz sami za sebe a pak hned ten samy ve skupinach a mohli jsme si sami urcit kolik procent z toho testu se zapocita do celkove znamky (ale max. 50%)

Neco podobneho jsme delali na SW Eng. Ve skupinach jsme meli za nejaky cas nastudovat 2 terminy a pak to naucit zbytek skupiny a hned na to se mel psat test. A znamka mela zalezet i na tom jak dobre to vysvetlime ostatnim. Ja jsem mel prototyping a system architecture.

V pondeli jsme meli prvni schuzku s "zakaznikem", ktery nam vysvetloval co ze to vlastne chce za software, ktery budeme vytvaret. (je to system pro zobrazovani, nahravani a ukladani dat, ktere se nasbiraji na ruznych miste USA - teplota, sila vetru, vlhkost... ma to byt webova aplikace) Potom jsme meli prepsat kazde slovo co rekl na papir. Takze jsme si to v tymu rozdelili... tech 12 minut zaznamu jsem delal asi 8 hodin a to mi s tim pak pomahal jeden Mexikanec, pac to fakt neslo ... zkuste si to! ukazka je k dispozici tady! prepis je zde

S Vujem jsme si zasli jednou taky na hodinu latiny (tanec), ale moc nas to nenadchlo, pac se netancilo v parech, ale byl to spis takovy aerobik.

Den mam vetsinou dost nabity, takze se moc nezastavim. Furt sama schuzka, ukol, nakup nebo neco jineho. Zatim jsem trochu nespokojeny s tim ze nim moc nedelam. Vujo zase naopak ma fotbal celkem casto. No a Tomas resi stale koupi notasu.

Jinak hodne spime, dobre jime a sem tam i uklidime :)

1 komentář:

Buri řekl(a)...

Neboj neboj, k uklidu se dostanete az se budte it ucit na nejaky test nebo zkousku... Klasika, o zkouskovem jsou vzdy cele koleje uklizene jak pri vystehovani.... :-)