pondělí 1. prosince 2008

Veeegaaas





PATEK
Pouze 2-3 hodky zpatky po ceste z Death Valley. Fini a Nemeci spali v 5* hotelu Mirage, my jsme bookli Saharu za polovicni cenu. Stejne jsme tam prisli vždy nad ranem, protože vsecko se odehrávalo s ostatníma kolem Mirage. V patek jsme dorazili z Death Valley uz za tmy, pak jsme sli prohrat svůj první dolar na 1centovych slot machines. Mezi tim Jani uz byl asi $200 v minusu ze vcerejsiho texas holdenu a Fabian ten vecer vyhral $200 taky na pokeru. Protože jsme se zavcas (do pulnoci) nedostali do klubu JET v Miraege, tak jsme si dali tour de STRIP a navštívili několik hotelu smerem k naší Sahare.

SOBOTA
V Sobotu jsme se vydali do Hooders na obed, pak jsme kazdej měli volnej program. Ja jsem zkusil poker a spokojene skoncil bez ztraty ale taky bez zisku takze ok. Pak jsme vyrazili na rozhlednu Stratosphere tower, kde jsou na strese jedny z nejvice scarry atrakci, kde visite dolu za okrajem rozhledny. Fakt hustota. Vecer jsme si zaridili vstup do JETu a pak jsme objednali na hodku limuzinu, do který jsme prinesli vastni pi(ti)vo a projeli Vegas. Vecer do klubu a nad ranem spat do Sahary. Jura stihl ještě zaplavat v bazenu, ale personalu se to nelibilo, tak byl vyveden. Další den rano si Michael a Panu objednali na hodku Lamborginy tak se tesim na jejich videa.

SUMMARY
Fini a Nemecky kluci si to jeli uzit tak do toho dali celkem dost. My (Cesi) jsme prohrali max $10 takze ok. Pak pro panaka jako suvenýr a hura dom. Mame předposlední tyden kdy prezentujeme projekty a pak se budou psat poslední zkousky. Jura snad publikuje ještě jeho clanek, protože me nejak nepotkala spisovatelská při ceste dom v aute.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

pěkný trip, škoda těch 10 dolarů, co se nerozmnožily...Ale zase už víme, že z vás gambleři snad nebudou

Anonymní řekl(a)...

No počkat, vy nás chcete ochudit. My totiž dobře víme, že ve Vegas nejsou jenom herny, ale taky spousta šlapek. Takže doplňte příběh ;)

petrvujtech řekl(a)...

Tezko, ledatak kdybysme byli stary, tlusty a prachaty..