sobota 6. prosince 2008

Suchi a hokey

Dnesni vecer se velmi povedl. Sel jsem s kolegy z prace na 'team-building'-ovou akci.

Nejprve sme se sli naveceret do 'Sushi Place' restaurace. Protoze to byla moji prvni navsteva japonske restaurace (s mexiskymi cisniky), tak jsem nevedel co a jak, tak jsem si objednal tradicni UTEP Plate :), coz je tunak na vrchu ryzove rolky s mangovym kremem, avokadem a krabem uvnitr. Tolik novych chuti, vcetne wasabi, japonskeho piva (mmch. velmi dobre) a samotne rolky plus zapas s hulkami, zkratka zazitek:)

Druha akce znela nemene pritazlive - hokejovy zapas. No predstavte si, ze hokej se hraje i uprostred pouste kde snezi 1-3 dny za rok (podle kolegu z laborky - polarni vedci). Zapas, i kdyz slo jen o juniory, byl prekvapive byl velmi dynamicky a plny akce. Dokonce doslo i k bitce, kterou vsichni v publiku plne podporovali... Zapas skoncil velmi tesne 5:4, kdy hoste v posledni tretine se probrali a strelili dva goly za sebou. Na okraj - mistni hokejovy maskot je nosorozec (Rhino). (Skoda ze jsem nevzal fotak... :()

Na ceste zpatky jsme se zastavili u kolegy (Walker - nikoliv Texas Ranger) a nechali jsme se unest jeho terariem s 0.5 metrovou zelvou, 0.5m hadem a podobnou haveti. Na pamatku jsem si odnesl hadi kuzi.

Zkratka velmi povedeny vecer...

1 komentář:

Buri řekl(a)...

Nojo, to se mame v cr jeste co ucit, tam ma zimak snad kazda vesnice ne.... A my musime jezdit do jicina.... kua