sobota 13. prosince 2008

Konec zkouskoveho je tu

Tento tyden jsme zazili nejkratsi zkouskove obdobi v zivote. Zkouskove zde trva pouhy tyden, v porovnani s 6 tydennim zkoskovym na FEL CVUT se to na prvni pohled zda jako vrazedne kratka doba.

Musim priznat, ze aspon ja osobne jsem zazil najintenzivnejsi zkoukove. Kdyz vsak porovname pripravu na zkousky z hlediska doby pripravy, tak se znacne lisi. Na prumernou zkousku na FELu staci 2-3 dny. Zde jsou to 2-3 hodiny. Rozdil neni jen v mnozstvi probrane latky, ktera je zhruba polovicni, ale predevsim v dukladne priprave behem semestru. To diky nescetnemu mnozstvi domacich ukolu behem semestru.

Jako dukaz, ze mistni zkouskove je opravdu ficak, svedci to, ze se mi podaril rekord v nejtesnejsim odevzdani projektu. Rekord cini 2 minuty do konce deadline. (Ne zebych se chlubil, ale zkratka to byl mazec... (40 stankovy projekt))

Ted se hrozne tesim na zaslouzeny odpocinek (nikoliv duchod) - prazniny, jejiz podstatnou cast stravim v kandskem meste Vancouver u mych pribuznych.


Jirka

ja jsem mel 4 zkousky ... z sermu v utery (hodinova pisemka :D ) a tri zkousky ve stredu, za co me mistni celkem obdivovali (nemohl jsem si vybrat termin)
vsechno snad v pohode, znamky budeme vedet pry az 22teho

doba pripravy sedi :)


Peteř
Ja to mel pekne poporade, kazdy den jednu. Oni skoro vsude jeste zmirnovali ke konci hodnoceni, tak uvidime jak to dopadne. Patecni zkouska z Business System Analysis byla trochu z jinyho sveta, ale myslim ze na tom byla cela trida stejne.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

tak jsem zvědava na 22. ...!? :-) S Finy a Němci se loučíte celý týden ?? (těch stehů je poměrně dost...)

Jiří Menšík řekl(a)...

tam nebyl ani jeden ... eerovi to zalepili nejakym lepidlem