neděle 1. února 2009

Navrat Texas Rangera do vlasti

Dnes nas opustil 'El Pasak' Petr Vujtech. Svou pout ukoncil predcasne. Odesel nahle. Vzpominejme na nej v dobrem.



Pochopitelne, mluvim o odletu zpet do Cech...

Odlet do se nemohl obejit bez komplikaci - let byl zrusen. Predcasna radost z toho, ze Petr s nami zustane o neco dele byla ihned rozptylena. S udivujici flexibilitou byly lety pozmeneny tak, aby se let i pres neprizen osudu podaril. Tedy misto letu pres Londyn se sedmihodinovym cekanim, Petr leti pres Pariz.

Stastnou cestu a hodne stesti u statnic !!! (za 2 tydny)

10 komentářů:

Ondra Maca řekl(a)...

Vujo s vama nebyl na cely rok? To jsem ani nevedel.. doufam, ze jestli nekoho dostanete na apartman, tak to bude v pohode clovek a brzo zapadne ;)

Pavel Mráz řekl(a)...

vypadá jako Kongressman..jestli nám sem přiveze nějaký radar, kousnem jej do kolena..fakt překvápko, že byl jenom na půlrok..se stane, hmm..držím pěsti s hladkým příletem

Buri řekl(a)...

Predcasne???

Tomas Kianicka řekl(a)...

Vsichni tri jsme sem prijeli na jeden rok, Petr vsak kvuli komplikacim v jejich rodinnem podnikani odjel, aby pomohl dat veci do kupy. Doufam, ze jim to podari.

Dalsi vec, sice jsme to nikde nepsali, ale kazdy bydli ted zvlast. Predtim jsme bydleli Vujo s Jurou v jednom pokoji, ja sam v druhem na jednom apartmanu. Kvuli jinemu dennimu rezimu a kvuli vetsimu pohodli se kluci rozhodli prestehovat tak, aby mel kazdy zvlast pokoj. Ja jsem se prestehoval taky, abych mel misto 2 spolubydlich 1. Ted se situace ma tak, ze ja bydlim s Amikem, Jura jeste ceka na spolubydlu.

Cipous řekl(a)...

bratrovi bych tam soupl nakeho ignoranta,aby si nas s Urbecem zacal jako spolubydlicich vazit :) Zhasnout a spat!... ani tichoucky notebook nemuze vrnet,co?

Buri řekl(a)...

Ty jo taaaak dlouho uz zadny novy prispevek... co se deje???????

Pavel Mráz řekl(a)...

souhlasím s Burim!! co se děje?? odjel vrchní tahoun, nebo co??

Jiří Menšík řekl(a)...

:)
vypada to, ze tento vikend neco uz sepisu...doted jsem byl v jednom kole. teda ne ze by to koncilo, ale uz je to mene intenzivni.

Buri řekl(a)...

WE ARE WAITING....

Tomas Kianicka řekl(a)...

Nedockavost prinasi ruze...