úterý 6. ledna 2009

Posledni prispevek z Mexika

Nase dny zde se pomalu chyli ke konci. Poprve za celou dobu zustavame v jednom miste dve noci (presneji v oblasti Cancunu).

Cancun je ted celkem vylidneny i proto se nam podarilo sehnat hotel se snidani za 150 pesos na osobu. Sezonni cena je urcite miniminalne dvojnasobna. Dnesni snidani si radek, martina i vujo pochvalovali ... ja si dal jen caj, pac me zachvatily potize plus neco navic.

Proto jsem cely den zustal tady a zbytek sel bud na isla mujeres (ostrov zen - pry proto, ze si tam chlapi odkladali milenky) nebo na kiting (bratr), na ktery ted pomaham setrit tak, ze prakticky nic nejim :)

Zitra rano presun smerem Merida a na nejpopularnejsi atrakci Yucatanu a nove jmenovany div sveta - Chichen Itza.

7 komentářů:

Cipous řekl(a)...

Tak to bratr nebudes jist asi tak 4 mesice... Ale musim rict, ze me to totalne vzalo, uz se tesim na kiting na snehu.

Buri řekl(a)...

Ty jo kiting se ted nejak rozmaha... Tady se to ted celekm resi... chalum kupuje kridla, lidi jezdi na kurzy.... No asi do toho taky pujdu at jsme in.. :-)

Buri řekl(a)...

Tak jsem projel vsechny fotky a pekne borci pekne.... A to vas dnes ceka SUNS vc MAVERICKS, enjoy boys...

Buri řekl(a)...

Jo a vsechno nejlepsi RADE k narozeninam...at se dari...

Cipous řekl(a)...

Diky moc, prave se ucim sestavu, at vim, kdo ma jake cislo a kolik meri a vazi z hlavy. To vis, jednou za zivot, tak na to musim byt pripraveny :)

Pavel Mráz řekl(a)...

Kiting? hmm, moc mi Juro radost neděláš..doufal jsem, že tě ukecám na něco lepšího..sháním někoho do dvojky na trénování B.A.S.E.u, víš jak, ve dvou se to lépe táhne a moje milá mi to nechce dovolit, protože sama skákala:(

Též se připojuji k přání, má-li Radek narozky.
dobře doleťte do El Pasa, zdarec

Cipous řekl(a)...

tak mam 300 fotek z Suns. S Petrem jsme o polocase z 17 rady ve 4 tem patre presli do osme rady, kde jsme si vsimli ze je misto...A razem sli precist jmenovky, ba co vic... mazec. prvni fotky v galerii.