úterý 13. ledna 2009

Phoenix NHL a NBA

Opet dalsi z rychloclanku..
Zkotrolujte fotky, je tam par dalsich albumu..

Po Mexicu jsme hned valili v 6ti lidech do Phoenixu na patecni NBA a sobotni NHL. Cestou zpatky jsme pak stihly i White Sands, kde treba Tomas uz byl.

Soupisky se anglicky reknou roster. A daji se velmi easy dohledat na nba.com nebo nhl.com. Ja to ted nestihnu.

NBA
Phoenix Suns hrali proti Dallasu a vyhrali asi 126:100. Z hvezd na palubovce byly Shaquile O'Neil, Nash, Dirk Nowiczky. Sry nevim jak se to pise a nechci to hledat.

NHL
Phoenix Coyoties proti Dallas Stars. Na lede a stridacce: Mike Modano, Wayne Gretzkey a hlavne dva Cesi: Martin Hanzal a Zbynek Michalek. Phoenix po nezazivnem bezbrankovem utkani vyhral na najezdy.

Jinak na obou utkanich jsme se po prvni pauze presunuli do spodnich rad v hale, ktere staly asi tak $150 / osoba a byly dostani jen na permanentky. No ale my Cesi si umime poradit. Takze jsme NBA sledovali z 8. a NHL asi z 12 rady na hlavnich tribunach skoro uprostred. hehe

Z Phoenixu jsme si na pokoj privezli Ladu jako suvenyr a bude tu asi tyden u nas v El Pasu.
Asi vyvesim novou anketu: Kdo zna ladu .. ?

5 komentářů:

Buri řekl(a)...

Who the hell id lada??? :-)))

Buri řekl(a)...

No NBA i NHL musel byt super zazitek....

Cipous řekl(a)...

nba jo, nhl me dost zklamala. Mozna to bylo tymama, ottawa montreal by bylo asi o necem jinem.
Na zapase byli duchodci a rodice s deckama... takze lets go cojots bylo max, co zvladli vyrvat. Zlata extraliga. I doprovodny program byl horsi nez v sazka arene na extralize. Zato na NBA jen tak nezapomenu, zvlast ne na ty kozene sedacky v osme rade za stridackou Dallasu :-)

Buri řekl(a)...

No taky tam byli Hill, který už je taky zkusenost sama jak Shaq a Stoudemire, o tom se jeste hodne uslysi.... A skoncilo to 128:100, ale to je jedno, nechci rypat..:-))))
Ze vy se tam vzdycky fotite s hosteskama, kua, ve Vegas taky... Ale ty holky jsou nejake mensi vzdycky, ne... No aspon se s nima lepe cvici, ze...:-))) No nic dost blbych kecu, jdu pracovat... :-)

Jiří Menšík řekl(a)...

lada adamek ... studuje v bostonu, ale prijel na navstevu, resp. si vyzvednout dluhy :)