pátek 10. dubna 2009

Velikonoce - nic zvlastniho se nedeje

Od posledniho prispevku uplynul skoro mesic. Uz jsem byl kritizovan za laxni pristup k blogu. Odpoved je jednoducha, nic zvlastniho se nedeje. Pomalu se prokousavame haldou ukolu, projektu a testu. Jedinou zvlastnosti za tu dobu byly dva dny volna: minule utery (Caesar Chavez day, nikdo nevi proc), a tento patek (Good Day, volno pred Velikonoci). Tyto dny volna jsme pochopitelne oslavili praci, tedy v laborce.

Jurovy narozky (utery 31.3. - btw. den volna) se oslavili v patek na mensi, avsak velmi prijemne party na jeho byte. Sesla se zde banda lidi z laborky, ze starsich party a pochopitelne par jedincu, ktere nikdo neznal. (O ilustracni foto poproste Juru)

Skontaktovali jsme se s budoucimi ElPasaky ohledne prodeje auta, dalsich veci do domacnosti a poradenstvi ohledne vyjezdu.

Velikonoce, ackoli se jedna o jeden z nejdulezitejsich krestanskych svatku, se tady vubec neresi. Ani Mexicani ani Americani se jim prilis nezabyvaji. Zda se, ze pro ne to je jen den volna v patek. (pondeli je pracovni den)

Hmmm, ted kdyz se na to divam, tak precejen se neco deje...
No, tak zas za mesic. (Just kidding :-) )

Žádné komentáře: