neděle 2. listopadu 2008

Halloween weekend

aneb Dusicky v zapadnim stylu...

Na tohle se tu tesi snad vsichni. Uz nekolik tydnu dopredu se prodavaji dyne, ktere jsou soucasti vyzdoby snad kazde domacnosti (i nasi diky Vujovi), a jine vetsinou strasidelne ozdoby.

Pro lidi naseho veku to znamena jedna party za druhou. Vujo zacal uz ve ctvrtek (ja a Tomas jsme byli hodni), pac chtel nadehnat sobotu, kterou vicemene prosvihl kvuli fotbalu. Prisel nadseny, ze se mame na co tesit, pac hitem kostymu pro zenske jsou prodejne zeny a sestricky. Mel pravdu :)

V patek jsme teda zamirili klasicky spolecne s Finy, Nemci a nejakymi domorodci do warehouse, coz nebyl nazev klubu, ale doopravdy skladiste, coz se mi libilo. 5 babek vstup a piva kolik vypijes z becky !! konecne :)

Jednou ze zajimavosti vecera bylo to, ze jsme se s Janim [jany] z Finska svezli policejnim autem... Bohuzel nam chybely pouta na rukou, tak by to byla jeste vetsi sranda :) a navic bych aspon srovnal Edemsa, ktery uz chlad pout citil na vlastni kuzi (130 MPH) No a pak jsme ho proste ukecali, at nas hodi dom :)




Druhy den jsem s Tomasem vyrazili do bar Bricka and Mortar, kde Vianey, ktera vyzvedavala Vuja na letisti, slavila 24narozeniny. Pokecali jsme, vyzkouseli Cuba Libre trochu blize Kube nebo Martini a valili relativne brzy dom.

5 komentářů:

Buri řekl(a)...

pekne kostymy, pekne, jak to tak vidim, tak jirka byl za caligulu ne... :-)

Anonymní řekl(a)...

Jde vidět, že jste neviděli film Mean Girls (Protivný sprostý holky), protože jinak byste věděli, že Halloween je jedinej den v roce, kdy se holky můžou oblíknout jako štětky a nikdo se nad tim nepohoršuje :)))

Anonymní řekl(a)...

účelem holek je prostě co nejkratší sukně - já vedle sestřiček potkal i pěkný policajtky, školačky a vojandy :)

Cipous řekl(a)...

Bratr, ten dres si nechej na NBA:)

Pavel Mráz řekl(a)...

co dodat..kostýmy snové..jen sednout na letadlo a zkounout to:):):)