pondělí 20. října 2008

Oktoberfest Ruidoso

Uz jsou fotky !!!



Do naseho Caravanu zvanem DeerHunter jsme se nalodili v poctu 5. Osadka naseho pokoje pribrala jeste Fabiana a Samanthu. Vsichni jsme si mysleli Sam ze je z Mexica, ale kdyz jsme videli pas USA, tak jsme zjistili ze je z El Pasa. Fabian ridil tam zatimco jsme v zadu otvirali jednu plechovku piva Coors za druhou. Pred cestou jsem sel nakoupit 2 $5 pizzy, a protoze mam znamy i v pizza obchode tak jsem tajne dostal jeste 2 gratis. Smer severovychod, 2h cesty, nadmorska vyska cile 2000 mnm.

V Ruidosu jsme teprv pochopili ze je vlatne pulka rijna. Pak se slo na jidlo do takovyho typickyho vesnickyho baru. Oktoberfest se v tomdle meste kona proto, ze pry tam nekde pobliz je nemecka armada a asi i mensi komunita Nemcu a Rakusanu.

Oktoberfest byl jak z televize: podium s dechovkou a rady stolu. Bohuzel vekovy prumer byl tezce nad 50 let a pivo hnusny a drahy. Tak jsme se odebrali na barak trenera lyarskyho oddilu a party se rozjela ve velkem (asi 50 lidi).

Je to lyzarske stredisko, kam budem v zime jezdit na lyze. A meli moc peknej obchod se suvenyrama a konecne i nejaky stopy po indianech, kovbojich a divokem zapadu.

Konec stroheho popisu deje. Dneska me nejak minula trocha spisovatelskeho talentu.

6 komentářů:

Buri řekl(a)...

Another day, another party... Well done boys!!!

Ondra Maca řekl(a)...

a jeste nam vysvetlete, co dela Oktoberfest v Novem Mexiku?? Porad mi to mozek nebere..

Jiří Menšík řekl(a)...

pravdepodobne je tam nejaka mensina nemecky mluvicich. ten trener u ktereho jsme pak pokracovali je rakusak a tady trenuje lyzare

Anonymní řekl(a)...

Jenže Oktoberfest je jenom v Mnichově, ne v celym Německu a v Rakousku už vůbec ne :). Navíc, pokud se nepletu, už dávno skončil :).

Jiří Menšík řekl(a)...

dostals nas

Buri řekl(a)...

Another party, another reason...