úterý 7. října 2008

Přípravy na trip

Rozhodnuti padlo ve stredu vecer po nezbytnem nakupu vybaveni ve Walmartu (stan pro 6 lidi spise do slunneho leta za $50 a spacaky za $18 + jidlo). Vyjizdme ve ctvrtek v 22:00. Fabianovi s Michaelem se podarilo zajistit od UTEP nejake campingove pomucky (varic, kotlik, talire...) za velice priznivou cenu.

Ctvrtek byl pro vetsinu velice rusnym a zajimavym dnem, proto ho trochu popisu. Ja jsem 3 do rana delal do skoly a na 9 jsme valili na serm. Byla to asi nej hodina, pac jsme se sermovali (fleret) celou dobu. Vujo vyhral svoji skupinu s prehledem i kdyz v prvnim zapase prohraval 2:0 (zkracene jsme sermovali do 3 zasahu nebo 2 minuty). Na me moc nedoslo, pac pro toho koktaveho Amika co cvici v riflovych kratasech (nemam ho rad) byl asi velky problem prohazovat skupiny, takze jsem mel jeden zapas...samozrejme vyhra, jak jinak *JOKINGLY*

Potom prisly na radu databaze, kde jsme si hrali se stavebnici pro deti (ruzne tvary, barvy) ... hlubsi smysl ICT pracovnici a studenti IT pochopi, ostatni nebudu obtezovat, protoze co? Protoze Grand Canyon je zajimavy trochu vic.

Potom Vujo opravoval rezervu, ktera uplne nedrzela pod autem, ja sel za "klientem" - Dr. Tweedie, pro ktereho budeme delat program. To byla snad prvni fakt zajimava hodina SW Engineering, protoze jsme si ten rozhovor vedli sami a Brenda (samozvana vudkyne naseho tymu byla relativne v pohode a taky jsem mohl mluvit a nedelala, ze mi nerozumi, kdyz to pochopil klient)
Pak rychle zpet domu a resit pojisteni na auto, coz nas prislo na dost velky balik a "pouze" na 6 mesicu - $560. Ale co uz ... bez toho se neda. Po zabaleni nejakych veci se pritrousili ostatni a vzali jsme si nejake jidlo (ja ho skoro vsechno zapomnel).

1 komentář:

Buri řekl(a)...

No a po vylete jste spacaky a stan vratili, ze nejste spokojeni ze... :-)